Cât costă să angajezi un detectiv particular?

Este cât se poate de clar că prețul dictează achiziția. Și vorbim de această regulă pentru mai toate serviciile disponibile la ora actuală. Suntem absolut siguri că este vorba și despre serviciile noastre de investigare și supraveghere. Astăzi vom vorbi mai pe larg despre cât costă să angajezi un detectiv particular în România.

Prețul final al unuia dintre serviciile noastre este influențat de o mulțime de lucruri. Dacă accesezi secțiunea tarife, îți poți face doar o idee despre prețurile pe care noi le practicăm. După cum spuneam, sunt doar pentru a-ți face o idee căci depinde foarte mult de ce ai tu nevoie să afli și cum îți putem noi onora cerința.

Prețul unei supravegheri începe de la 75/lei pe oră

Supravegherea sau filajul este serviciul cel mai comun în rândul detectivilor particulari. Dacă ai nevoie de cineva care să verifice conduita unei persoane, noi suntem aleșii. Îți putem oferi astfel de servicii, indiferent de județul din care faci parte. De asemenea, acționăm și pe plan internațional.

Un detectiv particular poate fi pe urmele unei persoane atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi. Prețurile încep de la 75/lei pe ora, dar cresc odată cu niște criterii:

  • supravegherea se face pe timp de noapte;
  • supravegherea are loc în weekend;
  • ai nevoie de serviciul nostru într-o sărbătoare liberă legal;
  • detectivul particular trebuie să se deplaseze în altă localitate;

Acestea sunt doar o parte din criteriile care influențează prețul final. Găsești în secțiunea tarife și mai multe informații.

Investigațiile private încep de la 1.000/lei pe caz

Investigatiile private sunt un serviciu mai complex. Implică atât supravegherea, cât și analiză tuturor detaliilor ce țin de persoana/persoanele în cauză. Aici vorbim deja de un plan complet și complex pe care îl alcătuim împreună.

Investigațiile private sunt de durată în principal. Avem nevoie de timp pentru a afla tot ce te interesează. De asemenea, aceleași criterii de mai sus influențează prețul și în ceea ce privește acest serviciu. Poate fi nevoie și de o echipă mai numeroasă care să lucreze la cazul tău. Discutăm oricum mai multe atunci când te decizi că ai nevoie de un astfel de serviciu.

Infiltrările de personal încep de la 1.500/lei pe zi

Un alt serviciu pe care îl oferim este cel de infiltrare personal. Mai exact, dacă ai nevoie de informații calde, direct de la sursă, unul dintre detectivii noștri privați se poate infiltra într-un cerc/grup de oameni pentru a le afla.

Detectivii noștri particulari sunt profesioniști, ceea ce înseamnă că vor reuși să se infiltreze cu brio și implicit să primească încrederea persoanelor vizate.

Poate dura o zi sau chiar mai multe până când detectivul particular va colecta toate informațiile de interes pentru tine. Vom ține oricum legătura pe toată perioada colaborării pentru ca tu să știi în permanență cum se desfășoară lucrurile.

Consultanța este gratuită. Putem discuta față în față, pe WhatsApp sau prin apel telefonic. După ce aflăm problema ta, îți oferim și prețul final. Discută cu noi acum!

Articole Similare