investigatie pre-matrimoniala

Cat de bine iti cunosti partenerul de viata – investigatiile pre-matrimoniale sunt necesare pentru tine?

Cat de bine iti cunosti partenerul de viata? Se spune ca si dupa o viata traita impreuna, tot vor exista aspecte despre care poti fi surprins sa le afli. Adevarata fata si adevaratul caracter pot fi greu de descoperit, mai ales daca nu te pricepi la a citi oamenii.

Pare un lucru firesc ca urmatorul pas in relatia voastra sa fie despre casatorie. Totusi dincolo de aspectul emotional al acestui moment, exista realitatea rationala la care sa te gandesti. Stii sigur ca iti spune adevarul? Exista o situatie a familiei din care provine despre care ar trebui sa stii mai multe? Investigatiile pre-matrimoniale ar putea fi solutia pentru tine.

De ce?

Nu poti trai cu indoiala, nu poti crede orice si mai ales cand ai suspiciuni ca unele aspecte din viata nu sunt asa cum ti le prezinta partenerul de viata. La mijloc pot fi mai multe interese: de a sti sigur ce se intampla, de a castiga linistea pentru ca ai ganduri care te framanta.

O investigatie pre-matrimoniala ar putea fi si concluzia daca este cazul sa faci contract prenuptial sau nu, daca sa continui relatia sau sa mergi la nivelul urmator. In functie de situatie, o astfel de decizie de a investiga partenerul de viata este relevanta.

Ce pot sa aflu?

  • Daca in fostele relatii a inselat

Se spune ca cel care a facut acest pas o data, o va mai repeta. Este un tipar de altfel, o teorie ce ii sperie pe cei care au trait un astfel de episod dezamagitor de altfel. Tradarea doare! De ce ai dori sa mai treci prin asta? Cel putin cunoscand ce foste relatii a avut partenerul de viata, poti sti sau depista daca ai de-a face cu un tipar anume in ceea ce ii priveste preferintele.

  • Despre familia si provenienta partenerului de viata

Interesele pot fi ale unei familii intregi, nu doar ale unei persoane, de a gasi pe cineva cu ajutorul caruia sa isi stabileasca un alt domiciliu. Unele avantaje ce rezulta din casatorie pot fi motivul pentru care decizia casatoriei nu este una usor de luat.

Investigatiile realizate de un detectiv particular vor fi relavante pentru a afla aspecte din viata de familie, despre rude sau situatii ce tin de provenienta partenerului de viata.

  • Despre trecut si prezent, in lipsa ta

Desigur ca viata este plina de surprize. Poti afla ceva la care poate nu te asteptai. Cert este ca o investigatie pre-matrimoniala este plasa ta de siguranta pentru a considera ca pasul casatoriei este unul bine intemeiat.

Cum ma ajuta?

Legislatia din tara iti permite sa alegi cum stau lucrurile alaturi de sot/sotie: poti opta pentru ca traiul la comun, uniunea prin casatorie sa insemne bunuri separate sau nu. O motivatie puternica de a investiga pe cineva este tocmai interesul financiar.

De asemenea, prin institutia casatoriei si gradul de rudenie ce rezulta din acesta, familia partenerului devine si familia ta. Asocierea cu o familie este pentru unii o chestiune de educatie, nivel cultural si social ce trebuie analizat.

Asadar, investigatiile pre-matrimoniale pot fi la un moment dat o piatra de temelie pentru o relatie aflata in pragul de a trece la urmatorul nivel. Poate fi ceea ce iti deschide ochii cand treci prin asa zisa saptamana oarba.

Afla de la specialistii nostri mai multe in cadrul paginii – https://detectivpremium.ro/ – sau telefonic.

Articole Similare