inselat

Cat de sigur esti ca nu te inseala?

Adulterul este una din cele mai comune situatii intalnite in randul celor care apeleaza la detectivii nostri. Banuielile apar din nesiguranta, din tradari din trecut ce au pus o amprenta asupra relatiei sau din teama proprie. Indiferent cum ar fi, o astfel de situatie te seaca de energie si iti framanta gandurile. Oare daca ma inseala?

Sa traiesti cu adulterul

O data ce ai fost inselat, vei trai mereu cu teama ca acest lucru se va repeta, chiar daca esti intr-o alta relatie. Este negresit trauma prin care ai trecut, dezamagirea maxima. Sa traiesti cu aceasta teama insa mai intai de toate un chin pentru tine; ganduri, scenarii ce le cladesti in mintea ta, zi de zi, ajung sa umbreasca fericirea.

Nu trebuie sa traiesti cu asta! Pentru a pune stop acestor situatii, confrunta realitatea. Vei afla daca banuiala pe care ai ti se adevereste sau daca exagerezi tu. Iar pentru asta nu trebuie sa te expui, sa faci un plan, sa minti si sa iti urmaresti partenerul/partenera, ci doar sa apelezi la cine trebuie.

Serviciile de investigatie – partener infidel

Poate cel mai sigur si discret mod prin care poti descoperi daca partenerul/partenera te inseala se refera la investigatiile pe care le lasi in seama detectivului particular. Iti punem asadar la dispozitie sansa de a afla adevarul, oricare ar fi acesta.

Fara sa actionezi impulsiv, fara sa te mai gandesti daca… alege sa iei atitudine si sa iti pui ordine in viata. Ceea ce afli astazi inseamna un viitor schimbat maine. Dar totul spre bine. Asadar, detectivii nostri vin in sprijinul tau, cu servicii profi. Ce ai de castigat este mai mult decat un serviciu de supraveghere.

 Nu te vei deplasa, nu te vei furisa, nu vei face ceva sub demnitatea ta
Sa verifici telefonul, sa asculti conversatii si multe alte actiuni de acest gen stau sub semnul impulsivitatii. Prefera sa transezi lucrurile altfel.

 Nu te expune
Mai ales cand ai o reputatie, o imagine publica, nu iti permiti sa faci scenete in public. Prefera sa lasi in seama detectivului toata treaba, insemnand mai intai de toate investigatie pentru a descoperi ce se intampla, de fapt. Dovezile obtinute, in cazul in care realitatea este cea pe care o banuiai, pot constitui probe in instanta daca este cazul, in procesul de divort/separare/partaj. Acestea vor fi puse la dispozitia clientului si raman sub codul nostru strict de confidentialitate – nimeni altcineva in afara de tine nu va vedea acele dovezi.

 Nu amana
Una din marile greseli este sa crezi ca totul trece. Stii ce se spune, cel care a facut asta o data o va repeta. Asadar amagindu-te ca lucrurile se vor aseza si ca va fi bine nu faci altceva decat sa amani ceea ce trebuie facut.

Gandeste-te insa ca anii nu se mai intorc, tineretea ta nu o poti recastiga, timpul pe care il investesti intr-o relatie nu se mai intoarce. Merita sa amani?!

Nu trebuie sa fii un maestru in a detecta miciunile, in a citi oamenii, dar poti fi un expert in a alege oamenii cu care sa colaborezi pentru a afla adevarul. Te asteptam in cadrul paginii pentru consultanta gratuita.

Articole Similare