relatie toxica

Crezi ca joci rolul victimei in relatia ta actuala? Ce este o relatie toxica si cum te putem ajuta

Apeluri respinse, telefoane inchise si tot felul de scuze ce nu au in spate argumente solide – te regasesti? Este scenariul dupa care viata ta se desfasoara in cea mai mare parte din timp? Cat crezi ca o sa mai treaca pana cand lucrurile revin la normal? Ai nevoie de confirmarea noastra sau esti deja constient/a ca un astfel de scenariu nu poate avea un final fericit?

Relatiile in care unul dintre parteneri joaca rolul victimei sunt tot mai intalnite in ultimul timp. Vorbim de relatii ce au inceput frumos poate, insa pe parcurs se transforma in relatii toxice. Schimba strategia si schimba stilul de a privi totul – nu mai crede nimic pana nu ai argumentele potrivite. Putem face echipa buna impreuna pentru ca tu sa iti recapeti linistea!

Estimarile arata ca femeile inseala mai mult decat barbatii – partenera ta ce face?

Psihiatrul american Kenneth Rosenberg a declarat pentru „The Post” ca 20% dintre barbati inseala. Cu toate astea, se pare ca femeile vin din urma cu o doza mare de curaj: aproximativ 50% dintre ele inseala in decursul unei relatii.

Chiar daca statisticile arata o cifra imensa indreptata spre femei, tot barbatii sunt cei mai putin capabili sa isi stearga urmele. De aceea, argumentele pe care le prezinta partenerei nu sunt solide si totodata nici nu sunt insiruite in ordine.

Nu te implica in mod direct pentru ca vei da de banuit, lasa-ne pe noi sa facem treaba in locul tau!

Daca iti suspectezi partenerul de viata de infidelitate, nu incerca sa faci investigatii de unul/una singur/a. In primul rand, nefiind profesionist/a s-ar putea sa dai extrem de usor de banuit. Echipa Detectiv Premium este aici pentru tine. Scopul nostru este sa te ajutam sa afli adevarul prin intermediul serviciilor noastre – joci sau nu rolul victimei in relatia actuala?

Contacteaza-ne pentru a pune la punct bazele unei colaborari de succes, o colaborare ce are ca scop aflarea adevarului suprem. Dupa semnarea contractului, noi iti putem oferi suport total, asistenta profesionala pentru a te pregati pentru ceea ce urmeaza: adevarul este de foarte multe ori greu de confruntat.

Semne ce arata ca stai intr-o relatie toxica

La inceput totul e roz, ca de fiecare data. In timp lucrurile se mai schimba, important este sa mentii totul sub control, respectiv sa faci rai din ce ai. In majoritatea cazurilor, cam asa arata tabloul victimei prinse intr-o relatie toxica:

Tu niciodata nu ai dreptate

Esti om si e normal sa ai anumite nevoi. Atunci cand nu iti sunt recunoscute, de exemplu atunci cand ai nevoie de afectiune si nu o primesti, este clar ca ceva s-a intamplat. Nu pleca niciodata capul in fata adevarului mincinos.

  • Esti contraatacat/a cu argumente ciudate

Atunci cand simti ca ceva nu e in regula si incerci sa discuti cu partenerul tau de viata, in cazul in care acesta se simte cu musca pe caciula, va incerca sa iti dezarmeze argumentele. Chiar daca vine cu contraargumente ce nu au o logica anume, partenerul tau de viata se va simti „protejat” in fata ta.

  • Nu comunicati si nu primesti raspunsuri la anumite intrebari

Pentru partenerul tau nu insemni nimic daca se intampla lucruri de genul acesta. Asteapta-te oricand sa auzi raspunsuri de genul „nu e treaba ta”, „ma descur si singur/a”, „nu doresc sa vorbesc despre asta pentru ca nu ai cum sa ma ajuti”.

Daca te regasesti, nu mai astepta un miracol care nu exista. Pentru a pleca cu fruntea sus dintr-o relatie toxica ai nevoie de noi pentru a-i putea demonstra celui/celei cu care ti-ai impartit viata ca stii mai bine ca oricine de cate ori ti-a gresit si cum.

Revino in cadrul site-ului nostru oficial si contacteaza-ne pentru a pune la punct un plan de investigatie – https://detectivpremium.ro/.

 

Articole Similare