detectiv-particular-romania

De ce sa angajezi un detectiv

Primul gand despre ce presupune munca unui detectiv este de genul: daca as angaja un detectiv, ce as putea descoperi? O urma de indoiala avem cu totii despre ce ar putea crede sau face persoanele apropiate. Suntem mereu tentati de tot felul de lucruri asadar uneori poate ca ne lipseste increderea in propria persoana, cu atat mai mult increderea in cei din jur.
Nu ai putea sa spionezi persoanele in care ai cea mai mare incredere!
Un blocaj il ai pentru ca te gandesti la ce implicatie exista de fapt in aceasta poveste – este vorba de cei mai apropiati din viata ta, parinti, copii, partener. Este o bariera pe care nu poti sa o treci si totusi banuielile diverse te framanta in continuare. Cu o astfel de idee se lupta multi dintre cei care isi doresc sa stie ce fac persoanele in lipsa lor, ce fac bunicii in timpul in care sunt supraveghetori pentru nepoti, ce face partenerul in timpul liber si multe alte astfel de situatii. Cum sa te lupti cu un astfel de gand in fiecare zi?
Daca na gandim din punct de vedere psihilogic logica acestor persoane se refera la faptul ca persoanele dragi din viata lor sunt cele in care automat ar trebui sa aiba incredere si orice gand care combate aceasta mentalitate este un inamic tacut care framanta intens. In plus, ideea de a angaja un detectiv privat se refera si la a fi in locul celui care ar deveni subiectul unei investigatii. Acestia isi vor spune – cum ar fi sa patesc si eu acelasi lucru? Totusi, singura modalitate de a afla un adevar se refera la a apela la ajutorul unui detectiv.
Cu ce va putem ajuta?
Din momentul in care in joc sunt casnicia, viata privata este clar ca misiunea unui detectiv este amplificata de aspectele personale. Teama de a afla un adevar sau de a se confirma anumite banuieli este ca un pumnal in inima. Ne asumam insa acest lucru, atat timp cat suntem de partea adevarului si finalizam o misiune cu a dezvalui ce se intampla de fapt.
Cu ce va putem ajuta:
 Va oferim sansa de a evita un moment stanjenitor de a va confrunta direct cu situatia infidelitatii.
 Suntem discreti. Nu doar ca persoana urmarita nu va sti ca este investigata de detectivii nostri agili, insa si operatiunea in sine se finalizeaza cu probe, totul este discret si ramane la aprecierea solicitantului daca se vor folosi probele.
 Totul este legal. Sunt situatii in care solicitantul stie realitatea, spre exemplu stie de o relatie a partenerului desi oficial inca exista si o casatorie la mijloc. Lipsesc insa probele concrete, pentru a demonstra in instanta ce se intampla. Asadar probele ce rezulta vor putea fi folosite in procese de divort sau partaj, dupa caz.

Un alt aspect legal se refera la faptul ca desfasuram activitatea in termenii legii. Nu vom ingradi drepturile la viata privata a celui pe care il investigam. Asadar nu patrundem in spatiul intim, nu montam microfoane in casa.
In viata nu exista un ghid despre cum ar trebui sa reactionam la ceea ce ni se intampla. Putem insa actiona corect pentru a proteja membrii de familie, pentru a nu suferi mai mult. Ne confruntam asadar cu un joc si presiune psihologica a celor care ar dori sa apeleze la serviciile noastre si totusi ezita. Teama este cu atat mai mare, cu cat s-ar putea gasi motive de ingrijorare.
Oferim consultanta gratuita! Un prim pas pentru a va putea decide despre eficienta unei investigatii facuta de detectivii nostri este de a va oferi gratuitatea primei intalniri. Cand ati decis in favoarea unei colaborari, va asteptam online sau sa ne contactati direct, detalii aici.

Articole Similare