Detectiv Premium

De ce suntem o firma de detectivi particulari de top?

In trecut, atunci cand spuneai „detectiv particular”, ti-l inchipuiai pe Sherlock Holmes, un tip pe care il vedeai mai mereu cu o lupa, inspectand diverse urme si obiecte ce ar putea fi considerate probe in unele dosare de investigatii.

Detectivul particular din zilele noastre este de fapt un tip comun, ce poate fi trecut cu vederea atunci cand se afla in apropierea ta, un individ care stie cum sa se amestece prin multime si care niciodata nu iti va da de banuit.

Acestea sunt si atributele pe care le au si cei ce fac parte din echipa Detectiv Premium. Iti punem la dispozitie profesionisti dedicati acestei meserii, care trateaza cu maxim de interes fiecare caz in parte si care isi dau toata silinta in rezolvarea lor cu ajutorul cunostintelor si experientei dobandite de-a lungul timpului. Vorbim de detectivi particulari acreditati, pregatiti in prealabil.

Inca de la inceput mentionam faptul ca activitatea desfasurata de detectivii nostri particulari se afla in conformitate cu prevederile legii in vigoare.

Atuul nostru principal este confidentialitatea. Toate informatiile si probele adunate la dosarul clientilor sunt strict confidentiale. Profesionalismul de care echipa noastra da dovada se vede in rezultatele obtinute de-a lungul timpului in dosarele incheiate cu succes.

Cine poate apela la serviciile noastre?

Detectiv Premium se adreseaza tuturor celor care au nevoie de investigatii profesionale. Atat persoanele fizice, cat si cele juridice pot apela cu incredere la serviciile pe care le punem la dispozitie. Mentionam faptul ca detectivii nostri particulari nu se adreseaza doar publicului din Romania. Investigatiile noastre se intind si pe teritoriul altor tari precum: Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania si Ungaria.

Descopera serviciile pe care ti le punem la dispozitie!

Situatiile pentru care ai putea avea nevoie de serviciile noastre pot fi foarte variate. In continuare iti prezentam serviciile pe care ti le punem la dispozitie.

Verificarea fidelitatii – daca banuiesti ca partenerul de viata te inseala, noi te ajutam sa descoperi adevarul.

Investigatie pre-matrimoniala – daca doresti sa afli mai multe informatii in legatura cu persoana alaturi de care urmeaza sa incepi o viata noua, apeleaza la detectivii nostri.

Investigatie divort sau separare – atunci cand banuiesti ca motivele unui divort sau ale unei separari sunt altele decat ceve expuse de partener, poti apela la noi pentru elucidarea misterului.

Verificarea conduitei profesionale – cand doresti sa verifici angajatii, colaboratorii si partenerii de afaceri.

Localizarea unei persoane – daca vrei sa localizezi o persoana disparuta sau pur si simplu sa o monitorizezi, detectivii nostri iti vin in ajutor.

Verificarea CV-urilor angajatilor – deseori se intampla ca viitorii angajati sa furnizeze informatii eronate in CV-ul prezentat angajatorului, asadar ai ocazia sa verifici corectitudinea acestora.

Aflarea informatiilor patrimoniale – afla toate informatiile de care ai nevoie in legatura cu un colaborator actual sau viitor sau legate de unele litigii cu ajutorul nostru.

Verificarea conduitei minorilor – cand observi schimbari negative in comportamentul copilului tau, poti obtine informatii despre conduita acestuia in afara sanului familiei si implicit despre anturajul din care face parte.

In cazul in care doresti mai multe informatii in legatura cu modalitatea prin care se desfasoara investigatiile, dar si ce rezultate poti obtine in urma colaborarii cu noi, iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta gratuita. De asemenea, poti afla mai multe despre fiecare serviciu in parte, accesand site-ul nostru oficial aici.

Articole Similare