investigatie-pre-matrimoniala

De ce va recomandam investigatia pre-matrimoniala

Se spune ca mai bine astepti mai mult timp, decat sa te casatoresti cu cine nu trebuie. In trecut exista acea preconceptie conform careia trebuia sa te casatoresti de tanar, dar iata ca nu toate casniciile acelea au trecut si testul timpului. Scopul nu este acesta, ci totul porneste de la voi, ca si cuplu.

Suntem solicitati adesea cu privire la serviciul de investigatie pre-matrimoniala. Nu putem spune ca de vreme ce ati ajuns aici deja aveti dubii, insa este mai bine sa porniti cu dreptul intr-o casnicie si sa nu aveti regrete mai tarziu. Recomandam acest serviciu celor care doresc sa isi lamureasca situatia inainte de marele pas.

Ce implica investigatia pre-maritala

Mentionam ca in aceste situatii se pot regasi chiar si membrii familiilor celor doi. Se spune ca dragostea este oarba, iar ceea ce altii iti spun pare ca nu are rasunet in mintea ta de indragostit. Parintii cel mai adesea, prin experienta lor de viata, isi dau seama de anumite lucruri si pot decide ca este spre binele tuturor sa aiba concret un rezultat al investigatiei ce aduce probe de necontestat.

Nu trebuie sa fie vorba doar de banuiala unei infidelitati. Situatiile pot fi atat de diverse si se pot referi de asemenea la istoricul familiei, la un adevar omis. Casatoria implica a intra intr-o alta familie, noi relatii, grade de rudenie. Nu va este permis sa va asociati cu oricine, nu va doriti ca imaginea familiei sa fie compromisa si mai presus de orice considerati ca nu oricine este demn de a face parte din familia dumneavoastra. Aici intervenim noi.

Investigatia va presupune dovezi care sa sustina, sa confirme sau dimpotriva sa infirme o banuiala pe care o aveti.  Astfel de detalii sunt oricum stabilite ca urmare a discutiilor avute la prima intalnire. Puteti cere:

  • Investigatie ce tine de fidelitatea persoanei in cauza.
  • Aspecte ce tin de istoric, de conduita, de petrecere a timpului liber.

Ce oferim

La fel ca si in alte tipuri de investigatii, este vorba de un dosar complet de dovezi. Vom lucra in echipa, un detectiv in birou si unul pe teren. Vom pastra decenta ce se cuvine si mai ales vom respecta legea, astfel ca trebuie sa intelegeti ca nu vom dispune de fotografii din spatii intime, mesaje personale si alte astfel de masuri extreme. Dar vom puteam desigur dovedi care este adevarul in situatia data.

Este investigatia o tradare? Pentru multi dintre cei care se razgandesc pe parcurs investigatia pre-maritala suna a tradare. Pentru ca nu mai exista aceeasi incredere in partener, pentru ca din moment ce sunt astfel de ganduri este clar ca la mijloc exista banuieli. Am intalnit insa cazuri in care profesia partenerului este de asa natura incat sa implice luarea la cunostinta a unor detalii clare despre viata de familie. Pentru secretul profesional, pentru a nu implica partenerul in lucruri care ar putea stresa, investigatia realizata de detectiv particular este solutia.

In orice caz, preferati sa investigati in amanunt, sa va eliberati de griji  si sa evitati surprizele neplacute ce apar mai tarziu. Fie pentru linistea proprie, fie si pentru cea a familiei ce pune presiune pe dumneavoastra, o investigatie pre-maritala va fi concluzia care demonstreaza in cele din urma care este de fapt realitatea.

Recomandam aceasta abordare pentru cei mai sceptici din fire. Chiar daca in prima faza pare sa fie o masura extrema, de fapt este o cale de a va lamuri. Pana la urma acest moment de a dori o astfel de investigatie poate veni oricand inainte de a face marele pas, poate chiar inainte de logodna. Va asteptam cu aceeasi oferta, de consiliere gratuita.

Articole Similare