Decide azi, pentru linistea ta de maine – primii pasi in colaborarea cu noi

Bine v–am gasit! Ne dorim o colaborare de suces in care ambele parti sunt multumite de cum decurge planul, astfel ca venim cu ceva completari si precizari cu referire la serviciile noastre. Indiferent daca sunteti persoana fizica sau nu, in colaborarea cu noi veti avea parte de seriozitate, implicare si profesionalism dovedit.

Mai intai de toate, decidem de ce ati ajuns aici si de ce aveti nevoie de noi. Exista cu siguranta un motiv, insa sunteti sigur de el?

Consiliere gratuita

Ne diferentiem de altii pe nisa noastra prin atentia oferita la detalii in colaborarea cu solicitantul. Munca de detectiv nu se refera numai la investigatia in sine, ci si la modul in care acest demers poate ajuta si poate face o diferenta. Asadar incepem prin a ne adresa celor care ne solicita ajutorul.

Trebuie spus ca intreg demersul de colaborare are mai multe aspecte implicate. Astfel, va puteti astepta la dezamagiri, la regrete, la aflarea unor vesti socante. Nu este deloc exclus sa vi se confirme o banuiala sau poate dimpotriva, sa aflati ceva sau poate sa nu existe un adevar din ce fir de poveste aveti in minte.

Cert este ca din punct de vedere psihologic implicatiile sunt majore. Astfel, mai intai de toate ne vom dori sa avem parte de determinare si de siguranta ca dumneavoastra alegeti in cunostinta de cauza, fara graba, cu maxima asumare; va fi o decizie bine gandita, de aceea va punem la dispozitie mai intai de toate consilierea. Este un serviciu ce nu se taxeaza si poate fi relevant fata de dorintele si asteptarile pe care le aveti.

Ce se intampla in prima noastra intalnire? Pe langa povestea ce v-a determinat sa apelati la noi, pana la ceea ce urmeaza sa ne detaliati despre cererea dumneavoastra, va punem la cunostinta si modul nostru de operare, echipamente si echipa de detectivi. Va informam de asemenea ca munca este de regula in echipa, a cate 2 persoane ce vor lucra pentru investigatia propusa. Asta pentru ca urmarirea de orice fel, chiar si in trafic, ar putea impune depalsari imediate insa fara a da de banuit, fara a iesi din conul de umbra. Deci, preferabil sa fim mereu „acoperiti” de reactii, situatii inopinate etc.

De asemenea, consilierea oferita tine si de modul in care va expunem avantajele de colaborare, precum si aspectele la care va expuneti: adevarul ce poate ca doare, ce poate ca va fi un soc. Va prezetam si termenii din contractul ce va exista la mijloc si va intermedia cererea dumneavoastra fata de ceea ce va oferim noi.

Suntem alaturi de dumneavoastra

Consilierea oferita nu inseamna ca sunteti si obligati ca continuati cu acest plan. Este pur si simplu poate ca o demonstratie a ceea ce urmeaza sa se intample si o maniera de a va decide totalmente cu privire la decizia luata.

Trebuie sa stiti ca suntem alaturi de dumneavoastra. Colaborarea noastra implica si un factor psihologic, iar o demonstratie in acest sens este chiar partea de consiliere. Suntem un manifest al dreptatii, sprijinim cauza adevarului, suntem de partea celor ce se simt nedreptatiti de a li se ascunde aspecte importante.

In noi veti gasi de asemenea un sprijin real si mai ales unul concret; ca urmare a colaborarii, vom realiza un dosar cu toata investigatia, cu probe de orice fel pe care vi le inmanam. Ne asumam ca vom fi partasi la deceptii si la crunte realitati, insa trebuie sa stiti ca dincolo de ceea ce vom descoperi si va vom impartasi echipa noastra nu va avea impplicatie. Sunteti cei care decid ce se va intampla cu probele dobandite.

Explicam pe larg si in alte postari despre ce inseamna realmente o investigatie. Pana atunci, va invitam pe pagina noastra sa descoperiti si cum va putem ajuta prin serviciile oferite.

 

Articole Similare