RÓLUNK

Kik vagyunk?

A legkülönfélébb ügyeket is megoldó, elhivatott személyekből álló csapattal rendelkezünk. A távolság nem akadály számukra, bárhová elutazunk az ügyfeleink számára fontos információk megszerzése érdekében. Szakembereink segítségével bármely titkos mozzanatra fény deríthető, maximális titoktartással.

Ajánlott szolgáltatásaink nemcsak Romániában, hanem egész Európában, sőt nemzetközi szinten is alkalmazhatóak. Ingyenes tanácsadást kínálunk, maximális titoktartást szavatolunk és minden általunk átvett ügyet professzionális módon oldunk meg.

AJÁNLOTT SZOLGÁLTATÁSAINK,

melyekkel segíthetünk Önnek

Hitvesi hűségellenőrzése

Mi segítünk, ha arra gyanakszik, hogy partnere nem hűséges Önhöz.

Személyek megkeresése

Megszakadt kapcsolata egy személlyel? Mi megtaláljuk a lehető legrövidebb időn belül!

Kiskorúak magatartásának vizsgálata

Segítünk a felügyelet alatti, Öntől távol lévő kiskorúak társaságára és magatartására vonatkozó információszerzésben.

Szakmai magatartás ellenőrzése

Ellenőrizzük az alkalmazottak munkahelyi lojalitását és szakmai magatartását.

Vagyoni helyzetre vonatkozó információk szerzése

Győződjön meg, hogy a jövőben megbízható társasággal ír alá partneri kapcsolatot.

A leendő alkalmazottak önéletrajzának (CV) ellenőrzése

Tudjon meg többet jövőbeni alkalmazottairól, az önéletrajzában foglaltakon túl.

MIÉRT VÁLASSZA

szolgáltatásainkat?

Természetes személyeknek, valamint cégeknek vagy vállalatoknak is intézett sokrétű szolgáltatásokat bocsátunk rendelkezésére, hogy konkrét információk alapján megfelelő döntést hozhasson. Minden alkalommal ingyenes tanácsadásban részesül, hogy a várt eredmények érdekében már a kezdetektől tudomást szerezhessen, hogy mibe vonja bele Önt a nyomozás és miképp közelítjük meg a helyzetet. Detektívjeink a világon bárhová el tudnak utazni – olyan szakmabeli csapattal rendelkezünk, melyet a távolság nem korlátoz az ügyfél által igényelt információ megszerzésében. Bármely típusú általunk végzettnyomozás eseténa legnagyobb titoktartást ajánljuk Önnek! Az együttműködés befejezésekor a végrehajtott nyomozás következtében megszerzett információkat tartalmazó részletes jelentést kap.

Maximális titoktartás

Mindenik általunk elvégzett nyomozás során teljes titoktartást szavatolunk.

Ingyenes tanácsadás

Az igényelt szolgáltatástípusától függetlenül ingyenes tanácsadásban részesül.

Detectiv Privat

MIKOR VAN SZÜKSÉGE

magándetektívre?

Kétségei támadtak partnere hűségére vonatkozóan? Olyan személlyel szeretne újra kapcsolatba lépni, akiről régóta nem tud semmit? Érdekli, hogy milyen társaságban forog gyermeke? Mi tudunk segíteni Önnek!

Cégeknek és vállalatoknak szánt szolgáltatásokat is ajánlunk annak szavatolása érdekében, hogy új partnerség, új együttműködés aláírása vagy új személyek alkalmazása előtt minden szükséges információ birtokába kerüljön, hogy később ne bánja meg választását.

Ingyenes tanácsadást kínálunk

Munkánk eredményei

„Igazán profi csapat! Megtaláltam unokatestvéremet, akiről évek óta csak annyit tudtam, hogy külföldre ment dolgozni. Rövid időn belül tudomást szereztem arról, ami érdekelt, annak ellenére, hogy külföldi nyomozásról volt szó. Köszönöm.”

András, ügyfél
Személyek Megkeresése

„Gyanítottam, hogy megcsal, sajnos bebizonyosodott. Köszönöm az Elsőrendű Detektív csapatnak azt a szakmaiságot és titoktartást, mellyel ügyemet kezelte. Ajánlom mindenkinek!”

Mária, ügyfél
Hitvesi Hűségellenőrzése

”Annak szavatolása érdekében, hogy minden megfelelő mindenki számára, tudnod kell, hogy kivel dolgozol együtt. A végrehajtott nyomozás és a nyújtott információk révén az Elsőrendű Detektív csapat szakemberei segítettek a megfelelő üzleti partner kiválasztásában.„

János, ügyfél
Szakmai Magatartás Ellenőrzése
100%
Köszönjük az ügyfeleket
1,900
Megoldott ügyek
509,100
Megmunkált órák
100%
Professzionalizmus

Gyakori kérdések

AzElsőrendű Detektív társaság minden típusú nyomozástel tud végezni, a nyomozásra vonatkozó fenntartások nélkül. Legyen szó élettársa hűségéről, alkalmazottailojalitásánakteszteléséről vagy egy leendő üzleti partner történetének ellenőrzéséről, detektívjeink az Ön rendelkezésére állnak. Szolgáltatásink teljes jegyzékét itt tanulmányozhatja.
Nyomozó szakembereink a kívánt információkat szolgáltatni tudják függetlenül attól, hogy a nyomozások az országban vagy külföldön kell végezniük. A távolság nem akadály számunkra – a világon bárhová elutazunk, hogy fényt derítsünk a megoldásra javasolt ügyben.
A nyomozások illetékét közösen határozzuk meg, mivel számos tényező létezik, melyre tekintettel kell lennünk. Az illeték függ az ügy összetettségétől, nehézségétől, a nyomozó helységen, megyén vagy akár országon kívüli utazásától, az éjszakai felügyelet szükségességétől, és sok egyébtől. Végleges díjszabással a nyomozás részleteinek közös meghatározása után tudunk szolgálni.
Ez jeligénk is – teljes titoktartás. Biztosítjuk Önt, hogy minden általunk átvett ügyet a legnagyobb bizalmassággal kezelünk. Természetesen igyekszünk azokat az általunk minden alkalommal tanúsított céltudatossággal, odaadással és bevonással megoldani, az igényelt információk nyújtása érdekében, maximális titoktatást biztosítva.
image
Érintkezés

Beszéljük meg a problémádat