detectiv-premium-romania

Ia aminte – detectivilor particulari nu le este permis sa incalce legile

De multe ori ajunsi in situatii disperate, clientii nostri fac solicitari ce nu pot fi onorate din cauza aspectelor legale ce le implica masurile pe care aceastia le vizeaza. Sub impulsul momentului, oricine ar putea fi tentat sa fie dispus sa recurga la orice solutie, potrivita sau nepotrivita, pentru a afla un anumit adevar. Cu toate acestea, dorim sa atragem atentia asupra importantei pe care o are respectarea legilor vizavi de acest domeniu de activitate. Vestea buna este ca se poate ajunge la aceleasi rezultate – de deconspirare a cuiva, de a demasca un plan rautacios, de a scoate la lumina adevarul pentru a face o demonstratie de care depinde castigul unei cauze si asa mai departe.

Intocmai acesta este rolul detectivilor particulari, ale caror servicii vi le punem la dispozitie – de a gasi solutii si de a afla raspunsurile dorite, insa pe o cale potrivita, care sa nu atraga dupa sine consecinte negative.

Aspectele legale – de netrecut cu vederea in cazul detectivilor particulari

Este adevarat ca aceasta sfera de activitate presupune deseori anumite compromisuri din partea specialistilor detectivi, insa in nici un caz aceastea nu se refera la incalcarea legilor – sub nici o forma. In fapt acesta este un principiu dupa care echipa noastra functioneaza si pe care il are la baza. Se ocupa cu acumularea de informatii de interes pentru cei care sunt dispusi sa investeasca in astfel de servicii, insa in acest sens recurg la strategii bine gandite, care nu depasesc desigur limita posibilitatilor legale. Interesul este de a ajuta clientul sa primeasca solutia ce ii va rezolva situatia in care se afla, nu de a-l afunda mai tare in aceasta, respectiv a-l incrimina.

Ce diferentiaza un detectiv privat de un civil? Ei bine, diferenta o face faptul ca acesta a urmat studii care sa il initieze in arta prestarii acestui tip de servicii. Este necesara de altfel si o pricepere referitoare la obisnuinta in a realiza investigatii sau a supraveghea, fara a fi observat. Poate fi vorba de altfel despre cineva care a lucrat in fortele politiei si s-a reprofilat, despre cineva care detine experienta militara sau care a avut dintotdeauna o pasiune fata de acest domeniu de activitate si in prezent se dedica trup si suflet. Desigur, toti cei cu care colaboram detin licenta oficiala de detectiv particular, aspect ce ii recomanda de altfel.

Chiar daca poate nu in orice tara se impune o licenta pentru a putea practica acest job, cu siguranta ca respectarea deontologiei nu mai reprezinta subiect de discutie, intrucat este obligatorie. Desigur, mai exista si alte reguli nescrise ce trebuie sa le respecte cel ce se intituleaza detectiv profesionist. Astfel, respectul fata de client este obligatoriu, iar atunci cand este necesar trebuie sa faca apel la experienta si cunostintele sale pentru a aduce rezultate cat mai bune. Investigatiile vor fi mai usor finalizate pe aceasta cale.

Atunci cand vine vorba despre anumite cazuri de investigat, facem recomandarea celui mai potrivit detectiv din echipa noastra, respectiv cel care are experienta in cazuri similare si care poate sa aduca rezultatele dorite intr-un timp cat mai eficient si convenabil de ambele parti.

Dupa cum reiese din lista noastra de servicii, disponibila pe site, avem in vedere o arie extinsa de specialitati, insa luam in calcul si solicitarile ce pot viza alte arii de investigatii, atat cat ne permite legea. Oricine trece prin perioade dificile si considera ca doar un ajutor specializat al unui detectiv particular il poate ajuta sa isi redobandeasca viata de dinainte poate apela cu incredere la serviciile noastre.

Articole Similare