investigatie prematrimoniala

Inainte de marele pas…spune DA unei investigatii!

Inainte sa te casatoresti, intreaba, cerceteaza, analizeaza si nu te lasa dus/a de val. Inainte de a face marele pas…spune DA unei investigatii amanuntite! Rata divorturilor a crescut uimitor de mult. Ne proiectam viata in doi incepand cu acea zi magica a nuntii si uitam, de fapt, de ce conteaza cu adevarat. Ca este nevoie de multa toleranta, de un stil de viata diferit, convietuire si multa rabdare de a sustine pe cel de langa tine. Multi constata, la scurt timp dupa casatorie, ca nu se potrivesc.

Investigatii pre-maritale inainte de marele pas – de ce ai nevoie de acest serviciu

In lista noastra de servicii veti regasi si ceea ce tine de investigatiile pre-maritale. O data ce ati ajuns aici este clar ca aveti nevoie de un specialist care sa va ofere cateva raspunsuri. De multe ori implicatiile nu sunt la fel ca atunci cand cuplul in cauza este casatorit – aveti bunuri separate, asadar legal vorbind nu aveti nimic de impartit, iar relatia va fi rupta fara alte complicatii.

Investigatiile pre-maritale au ca punct de plecare dubiile, indoielile sau de ce nu chiar un istoric al unuia dintre cei doi dintr-un cuplu. Altfel spus, daca in istoricul relatiei voastre au fost si situatii in care ati trecut peste infidelitate, cel mai probabil scenariul se poate repeta. Aveti nevoie de o confirmare in acest sens ori asta inseamna ca aveti nevoie de un detectiv.

Ce presupune o investigatie pre-matrimoniala

Vom pune la dispozitie, ca de obicei, un detectiv care se va ocupa de caz. Planul de actiune este stabilit de la bun inceput, de la prima intrevedere pe care o vom avea.

Asiguram:

  • Discretie. Persoana in cauza nu trebuie sa stie sau sa se simta urmarita.
  • Aparatura performanta si toate mijloacele necesare pentru misiune. Asadar, detectivul va cauta informatii sau va fi realmente pe urmele persoanei in cauza, pentru a obtine probe evidente.
  • Confidentialitatea datelor. Detectivul este sub legea nescrisa a confidentialitatii, ceea ce tine de deontologia meseriei pana la urma. De asemenea, are obligatii contractuale si ceea ce i se va comunica si ceea ce va descoperi vor fi informatii pe care nu le dezvaluie.

Ce va asteptati sa descoperiti din investigatie

In functie de temerile pe care le aveti, investigatia pre-matrimoniala poate clarifica ceea ce trebuie inainte de a spune marele DA in fata ofiterului de stare civila.

  • Daca interesul este pentru partea financiara sau statut – in cazul celor au nevoie de o casatorie oficiala pentru a ramane in tara poate fi suspectat un altfel de interes privind cererea in casatorie. De asemenea, cand interesul este unul financiar discrepanta de statut este vizibila. Istoricul persoanei in cauza ar putea spune mai clar care ii sunt intentiile.
  • Daca in ultima perioada a fost infidel/a – sinceritatea este de baza intr-o casnicie, dar cand lipseste inainte de casatorie atunci sansele ca pe viitor sa fie mai bune sunt mai putine.
  • Informatii despre familie si trecut – din momentul in care o casatorie este parafata de ofiterul starii civile doua familii se inrudesc. Teama de a nu se asocia cu cineva dintr-o clasa sociala inferioara, teama despre posibil istoric infractional pot fi motive serioase pentru care va fi solicitata o investigatie.

! Investigatia pre-matrimoniala acum inseamna sanse ca pe termen mediu sau lung sa nu aveti de suferit din cauza unei alegeri gresite. Fericirea nu consta intr-un act semnat, tocmai de aceea nu aveti de ce sa grabiti lucrurile incat sa faceti marele pas daca nu exista siguranta 100%, incredere in partener. !

Tu cat de sigur esti sa spui DA?

Articole Similare