Indicii dupa care iti dai seama ca partenerul de viata nu este fidel

Banuiesti ca partenerul tau de viata isi ascunde ceva, insa nu ai nicio certitudine, verifica fidelitatea acestuia cu ajutorul serviciile noastre. Cum stii daca are rost sa iti faci griji sau totul nu e altceva decat un rod al imaginatiei tale?
Sa fii tradata de catre partener este un lucru dureros si totodata frustrant, iar in cele mai multe cazuri reprezinta motivul despartirii. Minciuna nu este niciodata benefica, dar, cu toate acestea, ea se strecoara adesea in relatie.

Iti prezentam mai jos cateva semne care tradeaza faptul ca partenerul tau de viata nu iti mai este fidel.

Isi schimba obiceiurile
Chiar si cei mai activi dintre oameni cad victime ale rutinei. Cand rutina dispare, poate fi un semn ca partenerul tau de viata te-a tradat.

In ce constau aceste schimbari bruste? Ei bine, studiile arata ca persoanele implicate intr-o relatie extraconjugala incep sa isi analizeze cu atentie fizicul si sa caute sa-l imbunatateasca, poate fi vorba despre schimbarea look-ului, despre atentia excesiva acordata tinutelor, despre luarea unor masuri in ceea ce priveste greutatea. Altfel spus, sunt dispuse sa ia orice masura pentru a arata mai bine.
Isi poate schimba stilul vestimentar, iar de la omul la costum si cravata sa devina un adept al stilului casual, chiar cu influente sport. Cu siguranta ca acest comportament il tradeaza, dupa ani in care nu a manifestat niciun fel de interes fata de modul in care arata.
Dincolo de schimbarile de ordin fizic, exista si alte semne care iti pot da de gandit. Poate ca este mai atent la locul unde isi lasa telefonul, poate ca sterge istoricul dupa ce utilizeaza internetul sau poate ca isi schimba brusc parola de la laptop, pe care o stiai si tu de ani de zile.
Totusi, aceste schimbari luate individual nu semnifica in mod obligatoriu ceva. Dar, luate impreuna, acestea pot capata sens.

A aparut o distanta uriasa intre voi
Daca simti ca intre tine si partenerul tau de viata s-a creat un zid care va tine la distanta, poate ca ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. E posibil sa ascunda ceva important, motiv pentru care incearca sa initiezi o discutie pentru a afla ce te macina. Cine stie? Poate iti faci griji inutile si este vorba doar despre o perioada mai dificila la job. Cand acesta este motivul, este bine sa ii arati ca ii esti alaturi.

Isi schimba programul
Dupa ce convietuiesti o perioada de timp cu o persoana, ajungi, fara sa vrei, sa ii stii programul. Cineva care este infidel dispare brusc si isi face aparitia in mod neasteptat. Va incepe sa isi justifice plecarile aruncand vina pe un proiect complex de la munca sau pe practicarea unor hobby-uri brusc descoperite ÔÇô fotbal, tenis etc.

Articole Similare