Probele obtinute de detectivi pot fi folosite si in instanta, la procese de divort/partaj

Urmeaza sau poate chiar te-ai despartit de partenerul de viata si banuiesti ca motivele nu sunt cele invocate de acesta? De fiecare data cand se intampla asa ceva, nu exista un singur motiv ce duce la separare. Sau, in cazul in care este doar unul, acesta trebuie sa fie cu adevarat unul important. Iar pentru asta sunt necesare probe. Probele obtinute de detectivi pot fi folosite si in instanta

De ce ajungi la divort?

Cand este vorba de o separare, lucrurile sunt putin mai simple. Insa atunci cand vorbim de un divort, totul se complica. Si asta se intampla in special atunci cand la mijloc se afla unul sau mai multi copii sau atunci cand vine vorba de impartirea bunurilor dobandite in timpul casatoriei.

Pentru a avea un castig mai mare de cauza, ai nevoie de probe concludente care sa dovedeasca faptul ca desfacerea casatoriei are loc exclusiv din vina partenerului.  Si, pentru ca de multe ori nu dispui de timpul si resursele necesare pentru a face investigatii pe cont propriu sau pentru ca pur si simplu nu ai cum sa investighezi anumite lucruri pentru ca risti sa fii descoperit, ai la dispozitie o alternativa – detectivul particular.

Ai nevoie de un profesionist si de discretie maxima

Nu poti sau pur si simplu nu doresti sa investighezi motivele separarii sau ale divortului pe cont propriu, iar aici intervenim noi. Echipa noastra este formata din detectivi acreditati si pregatiti in acest sens, ce trateaza cu profesionalism si seriozitate fiecare caz in parte.

Pentru noi, fiecare client este important si, cu cat acesta are mai multe intrebari si banuieli, cu atat suntem mai motivati sa ii oferim acestuia raspunsurile pe care le asteapta de la noi, ca o confirmare sau o infirmare a banuielilor sale.

Confidentialitatea este un alt aspect pe care punem mare accent. Asadar, toate probele pe care detectivii nostri le vor aduna pentru tine (fie ca vorbim de fotografii, inregistrari audio, video sau orice alte probe) vor fi cunoscute doar de echipa ce se ocupa de cazul tau si de tine.

Detectivii nostri sunt atat de discreti, incat reusesc sa se amestece fara a fi observati in cercurile pe care partenerul de viata le frecventeaza. Discretia este un atu specific fiecarui detectiv particular din echipa noastra.

Probele obtinuite si incheierea investigatiei

Probele obtinute de detectivi pot fi folosite si in instanta. Dupa ce echipa de detectivi are dovezile de necontestat, probe pentru a face lumina in cazul separarii sau a divortului de partenerul de viata, vom stopa investigatia si iti vom prezenta raportul final al acesteia.

Mare atentie insa! Daca doresti sa avem o colaborare de succes, trebuie sa furnizezi echipei de detectivi care se ocupa de cazul tau absolut toate informatiile necesare filarii. Si aici facem referire la domiciliul actual al partenerului, adresa locului de munca, orarul de lucru al acestuia si alte informatii ce pot fi de folos detectivilor.

Tine cont ca supravegherea nu trebuie sa fie conditionata de localitate, de orar. Detectivii nostri pot continua misiunea si noaptea, la orice ora din zi sau noapte, in oras sau in deplasare.

Probele pot fi folosite si in instanta, pentru a demonstra culpa partenerului. In cazul celor casatoriti sau in concubinaj interesul este de a demonstra din vina cui este desfacu mariajul, cine si cui plateste despagubiri si ce sanse sunt la partaj.

Articole Similare