detectiv-particular

Rolul investigatiilor private in sfera business

Chiar daca majoritatea persoanelor asociaza serviciile de investigatii cu ceea ce tine de sfera personala, de verificarea fidelitatii partenerului de viata, a conduitei si anturajului in care se invart minorii si alte asemenea situatii, exista si o alta latura in care astfel de servicii isi dovedesc utilitatea.

Este vorba despre sfera business – fie ca sunt necesare investigatii la nivel intern al unei companii, fie ca este nevoie de informare cu privire la un viitor parteneriat, o viitoare asociere sau oricare alte situatii.

A apela la o echipa de detectivi particulari pentru asemenea cazuri poate fi o alegere mai mult decat inspirata. Deciziile vor putea fi luate ulterior in deplina cunostinta de cauza, fara indoiala, existand acea baza de informatii obtinuta prin intermediul serviciilor de investigatii. Iata cateva exemple de situatii in care isi dovedesc pe deplin utilitatea investigatiile private in sfera business:

  • Incheierea unui nou parteneriat

Lansarea unei noi colaborari, o asociere cu un partener de business despre care nu sunt cunoscute prea multe lucruri poate sa presupuna o serie de riscuri. Intentiile initiale pot sa para cele mai bune, insa pentru a lua o decizie trebuie sa existe acel substrat informational in baza caruia sa poata fi cantarite foarte bine toate aspectele. Aici isi intra in rol detectivii particulari pe care ii punem la dispozitia celor interesati.

Investigatorii vor obtine informatiile necesare pentru a asigura persoanele interesate ca viitorul partener de business este in regula din punct de vedere financiar si/sau legal, ca are aceleasi intentii precum cele declarate si alte asemenea aspecte.

  • Verificari interne in cadrul unei firme

Dincolo de necesitatea de a afla despre solvabilitatea unui viitor partener de business, echipa Detectiv Premium poate sa ajute inclusiv managementul si administratorii de companii care doresc sa efectueze o serie de verificari interne.

Pot fi aflate astfel o serie de detalii care sa demonstreze fidelitatea si loialitatea angajatilor, pot fi investigate eventualele furturi sau fraude la nivel intern, pot fi aflate chiar detalii cu privire la viitori angajati, care candideaza pentru un anumit post.

Toate aceste verificari realizate la nivel intern au rolul de a informa corespunzator managementul unei companii ori administratorul acesteia, pentru a putea lua decizii in deplina cunostinta de cauza.

  • Investigatii cu privire la istoricul unei companii

Fie in cazul in care urmeaza sa fie semnat un nou parteneriat, fie pentru a solutiona mai usor si a putea lua masurile necesare din punct de vedere legal, trebuie sa existe o informare corespunzatoare. Inclusiv in astfel de situatii echipa Detectiv Premium poate sa ofere sprijinul dorit celor interesati.

Specialistii nostri in investigatii vor afla informatii utile despre compania in cauza: alte afaceri derulate, relatiile pe care le-a avut si le are cu furnizorii si clientii, relatii bancare si chiar si eventuale procese ori actiuni in justitie in care este implicata.

Investigatiile ce vizeaza sfera business nu se limiteaza insa doar la cele mentionate. Cazurile difera foarte mult, situatiile in care sunt necesare serviciile oferite de un detectiv sunt variate, prin urmare trebuie stabilite de la bun inceput o serie de aspecte care vor determina ulterior pasii de urmat. Cu ajutorul specialistilor nostri poate fi dus la bun sfarsit orice demers de acest tip – consultanta gratuita pe care o oferim pentru fiecare situatie in parte reuseste sa stabileasca toate detaliile necesare pentru a putea da curs demersurilor si investigatiilor ulterioare.

Articole Similare