Servicii de investigatie particulara pentru orice problema

Meseria de detectiv este una palpitanta, in care intuitia si inteligenta sunt combinate pentru a descoperi adevarul. Indiferent de statutul clientului nostru – fizic sau juridic -, sunt momente in care pot aparea probleme personale sau de business, iar serviciile de detective pe care le punem la dispozitie isi dovedesc utilitatea in fiecare dintre aceste situatii.

Cand sunt o solutie serviciile de investigatie particulara?

Poate fi vorba despre supravegherea sau urmarirea persoanelor care sunt suspectate din diverse motive personale.

In cazul unor probleme personale, se poate solicita verificarea fidelitatii partenerului. Acest serviciu este recomandat doar in situatia in care persoana iubita prezinta semne de infidelitate, acestea fiind pur si simplu chinuitoare. A nu stii adevarul reprezinta o adevarata povara pentru unii oameni, motiv pentru care un detectiv poate oferi ajutorul si informatiile solicitate.

Pentru a lua o astfel de decizie in perfecta cunostinta de cauza, nu trebuie sa existe dubii. Aici se actioneaza cu  o discretie deplina, iar tie ti se pun la dispozitie o serie de servicii de investigatie particulara si supraveghere care vor scoate la lumina orice detalii pe care le ascunde sufletul tau pereche, spre exemplu.

Alte investigatii similare sunt cele pre-matrimoniale sau cele de divort. O investigatie pre-matrimoniala are scopul de a gasi lamuriri diverse si de a oferi orice informatii pretioase. Intervenim cu profesionalism si aducem in fata adevarului orice lucruri necunoscute si de interes. In cazul in care soliciti un astfel de serviciu, o firma de detectivi ca a noastra te poate ajuta. Astfel va urma un sir de investigatii pre-matrimoniale care va identifica orice detalii ridica interesul. Aici se poate adauga nu numai istoricul anterior al persoanei, dar si informatii legate de conduita anterioara, legaturile avute cu persoanele din trecut si alte detalii privind locurile de munca precedente. Cu un maxim de discretie, echipa noastra de detectivi va supraveghea persoana in cauza, iar la finalizarea investigatiei ti se va oferi un raport complet, pentru a nu mai privi cu incertitudine asupra persoanelor dragi.

O investigatie de divort presupune aflarea anumitor detalii care pot ingreunat procesul. Nimeni nu isi doreste sa ajunga intr-o astfel de situatie, insa aceste cazuri de infidelitate sunt destul de frecvente. Uneori motivele de divort ale unui cuplu sunt evidente, alteori exista lucruri care lasa de banuit unuia dintre parteneri. In alte situatii se impune chiar identificarea unor probe care sa contribuie la unele clarificari sau la eventualele dovezi regasite in procesul de divort.

Indiferent de motivul investigatiei, echipa noastra asigura toate informatiile de interes necesare. Raportul complet final iti este prezentat la terminarea investigatiilor si are rolul de a scoate la lumina toate detaliile ascunse pe care celalalt partener de viata evita sa le spuna sau sa le recunoasca, in momentul in care este vorba de un divort.

Un alt serviciu dorit este verificarea conduitei minorilor, in special de catre parinti, in momentul in care acestia doresc sa afle anturajul in care au intrat copiii lor si care este comportamentul minorului in momentul in care nu se mai afla in vizorul parintelui. Orice parinte isi doreste tot ceea ce este mai bun pentru copilul sau, insa acesta nu il poate avea sub observatie 24/24. De aceea, interventia detectivului este importanta, el afland discret tot ceea ce tine de anturajul minorului si de comportamentul acestuia in conjuncturile aferente. Acum orice parinte se poate informa corespunzator prin aceste servicii. Minorul poate prezenta un comportament ciudat, nejustificat in care din teama, alege sa nu spuna anumite lucruri, pentru a nu se confrunta cu parintii lor.

Un detectiv particular din echipa noastra ofera si garanteaza confidentialitate maxima si consultanta gratuita de fiecare data. Discretia este deviza de temelie, iar toate investigatiile vor fi realizate prin aplicarea principiului confidentialitatii depline.

 

Articole Similare