detectiv investigatie minori

Suspectezi ca al tau copil a intrat intr-un anturaj nepotrivit? Te ajutam sa afli totul!

Indiferent de educatia pe care i-o oferi copilului in cadrul familiei, de cei 7 ani de acasa, in momentul in care acesta creste, are tendinta de a nu mai asculta ca inainte de sfaturile si indrumarile tale.

Se intampla de multe ori ca acesta sa o apuce pe cai gresite, sa intre in diverse cercuri ce pot avea o influenta negativa asupra lui si sa inceapa sa desprinda anumite comportamente pe care le observa la cei din anturaj.

Cum iti poti da seama ca al tau copil face parte dintr-un anturaj nepotrivit?

Tu, ca si parinte, cunosti foarte bine limbajul si comportamentul copilului tau. Insa, in momentul in care se alatura unor anturaje ce au o influenta negativa asupra lui, cu siguranta vei sesiza cateva schimbari. Sunt semne clare ce iti indica faptul ca ceva nu mai este ca inainte si atunci trebuie sa faci totul pentru a nu-l scapa de sub control.

Semnele pe care le poti sesiza la copil pot fi dintre cele mai diverse – incepe sa iti vorbeasca rastit, sa nu te mai asculte, sa te contrazica tot mai des, observi ca incepe sa ascunda telefonul si alte lucruri personale ce iti pot da de banuit, petrece din ce in ce mai putin timp cu parintii si lista poate continua in acest sens.

Bineinteles ca in momentul in care sesizezi astfel de schimbari, trebuie sa incepi sa iei imediat masuri. Pana la urma, este vorba de viitorul sau si de integritatea sa ca si om. Primul pas este cu siguranta o discutie avuta cu el, discutie in cadrul careia sa il faci sa vorbeasca liber despre ceea ce se intampla, sa ii arati ca ii esti mai degraba prieten decat parinte.

Daca observi ca discutia nu duce nicaieri si nu reusesti sa ajungi la o intelegere cu copilul, ar trebui sa te gandesti tot mai serios sa investighezi problema. Insa cum poti face acest lucru fara a da de banuit? Iti spunem noi solutia: cu ajutorul unui detectiv particular.

Detectivii nostri particulari te ajuta sa verifici conduita minorului

Noi iti sugeram sa ne contactezi in acest sens. Motivele sunt numeroase si doar astfel vei putea obtine raspunsuri la intrebarile ce te framanta.

In catalogul de servicii pe care ti le punem la dispozitie se regaseste si verificarea conduitei minorului. Cum vom face acest lucru? Pur si simplu vom supraveghea copilul atat acasa, cat si atunci cand nu se afla in incinta casei si vom investiga toate detaliile ce tin de noul anturaj din care face parte.

Detinem echipamente ultraperformante cu ajutorul carora vom aduna pentru tine tot felul de probe concludente in acest sens: fotografii, inregistrari audio si filmari relevante. Toate informatiile si probele colectate in timpul investigatiei iti sunt predate in raportul final, in momentul in care vei hotari ca ai adunat suficiente detalii relevante.

In functie de cat de complex este cazul, iti va fi atribuita o echipa de doi sau mai multi detectivi particulari, dintre care unul va lucra de la birou, punand cap la cap toate informatiile si probele primite de la cel sau cei ce se afla pe teren.

Iti garantam faptul ca toti detectivii nostri particulari sunt acreditati si detin pregatirea si experienta necesara in tratarea oricaror cazuri. Discretia si confidentialitatea absoluta a datelor sunt doua dintre beneficiile de care ai parte daca alegi sa colaborezi cu noi.

Indiferent in ce colt al tarii locuiesti, avem deja pregatite echipe de detectivi pentru fiecare judet. Trebuie doar sa iei legatura cu noi si vei avea parte de consultanta gratuita, in cadrul careia ne vei oferi toate informatiile necesare cu privire la copil, dar vom stabili si strategia pe care echipa ce se va ocupa de cazul tau o va aplica.

Iti mai spunem si ca ai nostri detectivi cunosc extrem de bine legislatia in vigoare si fiecare actiune a acestora va fi in conformitatea cu legea.

Nu astepta ca situatia sa iasa de sub control, nu incerca sa investighezi pe cont propriu, ci mai bine apeleaza la noi, cei ce alcatuim echipa Detectiv Premium, accesand site-ul nostru oficial https://detectivpremium.ro/.

Articole Similare