supraveghere minori

Tu stii ce mai face copilul tau?

Muncesti de dimineata pana seara; ai o singura zi libera pe saptamana si viata de familie nu este tocmai asa cum ti-o doresti. Dar te incurajezi cu gandul ca pentru copii muncesti si faci sacrificii. Cand totusi crezi ca acesta este scopul, iti dai seama ca adolescenta este poate una din cele mai dificile etape din viata copilului tau. Simti ca pierzi teren si ca influentele sunt atat de multe. Cand nu stii ce face copilul tau, lasa-ne pe noi sa aflam!

Prea mult timp liber

In perioada vacantelor de vara in mod special, cand nu exista un program bine stabilit, un orar scolar, timpul liber creeaza interese uneori dintre cele mai neplacute. Sunt tentatii de a descoperi si distractii nu tocmai dintre cele mai obisnuite.

Teama parintilor este justificata mai ales in cazul celor care au cercuri de prieteni dubiosi. Drogurile sunt poate un scenariu de temut.

Semne care dau de banuit unui parinte ca ceva se intampla:

  • Adolescentul este schimbat, introvertit, nu discuta si este greu de gasit acasa sau la telefon.
  • Evita raspunsurile de orice fel, schimba subiectul.
  • Isi ascunde prietenii.

Problemele comportamentale nu trebuie puse pe seama adolescentei. Etapa aceasta ceva mai dificila nu se rezuma doar la atat. Cu cat este amanata o confruntarea a adevarului, o masura luata in ceea ce il priveste pe minor, cu atat poate fi mai greu ulterior.

Cum poate ajuta un detectiv in relatia parinte-copil

Ce-i drept, aici nu poate interveni un detectiv, acesta poate fi insa sursa adevarului. Vorbim despre serviciul de verificare a conduitei minorilor. Implica supraveghere a celui in cauza, in anumite intervale orare, in anumite, zone, posibil si deplasari realizate astfel incat sa nu omitem nimic. Vom stabili impreuna reperele, in functie de programul minorului.

Vom aduna probe pe care le inmanam exclusiv clientului. Durata unei astfel de misiuni depinde si de scopul pe care vi-l setati – acela de a vi se confirma o banuiala sau chiar mai mult decat atat, de a sti cine face parte din grupul de prieteni ce va influenteaza copilul.

Masurile luate acum pot salva viata de familie

Cazurile de consum de substante interzise, de depresie in randul tinerilor a crescut simtitor de mult. Pe fond de stres, din cauza separarii parintilor, in perioada divortului dintre parinti sau cu motivatii diverse, tinerii o iau pe cai gresite. Implicatiile sunt de multe ori ceva mai mari decat par, intrucat cade in responsabilitatea morala si legala a adultilor, a parintilor sa aiba grija de minor.

Masurile luate timpuriu sunt cele care pot salva viata de familie, care pot pune punct unei povesti ce nu continua bine. Decizia de a cauta un detectiv particular care sa urmareasca ce se intampla cu minorul cand nu este insotit de parinti poate avea la baza frustrarea de a nu sti unde este copilul cand parintele este acaparat de munca, teama de a nu putea controla ce se intampla.

Trebuie sa stiti ca:

  • Vom colabora eficient si discret.
  • Nu va expuneti in tot acest timp.
  • Nu vom fi o prezenta notabila in viata minorului in sensul in care nu vom da de banuit ca il urmarim.

Despre cum va decurge toata aceasta misiune si nu numai, consiliere gratuita inclusa in pret, puteti afla detalii si din cadrul paginii noastre.

Articole Similare