semne ca inseala

3 semne ale infidelitatii

Vorbim in aceste randuri de 3 semne ale infidelitatii. Infidelitatea este una din cele mai dureroase experiente din plan emotional. Inseamna tradare, minciuna si un lung sir de alte emotii negative ce ataca ca o avalansa pe cel inselat.

Mai cu seama pentru ca unii au mai experimentat astfel de situatii, ale infidelitatii si isi doresc sa evite astfel de intamplari, vor ramane mereu cu suspiciuni despre partener. Iata 3 semne ale infidelitatii:

Dar daca….sau stresul infidelitatii, zi de zi

Gelozie exagerata este dezvoltata pe fondul stresului ca partenerul ar putea insela (din nou, in unele cazuri). Mereu in alerta si in cautare de explicatii, este de preferat sa va adresati unui detectiv privat care sa scoata la lumina adevarata situatie. Pana atunci, convingerea ca aceasta este calea optima o puteti face prin verificari ale unor detalii.

Specialistii spun ca transmitem la fel de multe si prin limbaj nonverbal. Asadar, cei care inseala si isi mint partenerii de viata sunt dati de gol de cateva tipuri de manifestari si comportamente:

  1. Mai atent cu propria persoana

Incepe sa se imbrace diferit, notabil chiar, este mereu la patru ace, slabeste, incepe o noua dieta, un nou stil de viata – de obicei cei care duc o viata dubla sunt genul care se straduiesc mai mult in ceea ce priveste aspectul fizic.

I-ai spus ca tu o iubesti si asa mai plinuta cum e ea. Totusi la un moment dat incepe sa fie mai cocheta si motivata ca oricand, slabeste spectaculos de mult si se transforma; tu te reindragostesti de ea, ea de un altul.

Sau, cel pe care tu il iubesti cu burta si mai imbatranit, se transforma in barbatul cochet care isi mascheaza anii pe care ii are prin tot felul de metode; tu crezi ca este atent pentru ca isi doreste sa il iubesti in continuare, cand de fapt el incearca sa treaca de criza varstei si sa isi gaseasca o partenera mai tanara.

  1. Lipsa de interes fata de partenerul de viata

Cauza scuze, evita intimitatea, este mereu preocupat/a de altceva sunt cateva semne ca ceva se intampla. Desigur, nu este o regula, intrucat unii pot avea relatia perfecta acasa si totusi inseala ori de cate ori au ocazia.

Uneori semne de acest gen sunt si precautia exagerata cu care o persoana isi fereste telefonul de partener/a. Vorbeste mai mult si mai des la telefon, este absent in cuplu si mereu distrat.

  1. Schimbari de rutina si program zilnic

Brusc are un program mai incarcat la serviciu, lucreaza pana tarziu, in fiecare zi, are tot mai multe deplasari – acestea sunt semne de intrebare pentru partener, care stie ca pana la un moment dat nu au fost situatii similare. Desigur, poate fi si mai mult decat atat, nopti pierdute lipsite de acasa de ce nu.

Suna a scenariu clasic al celui care inseala. Daca astfel de semne apar, suspiciunile unei persoane incep sa prinda si mai mult contur.

Uneori este greu de depistat, tinand cont ca rutina zilnica ne obisnuieste intr-un anumit fel, intram intr-un asa zis cerc vicios si tindem sa credem ca lucrurile merg ca de obicei. Ne trezim insa, ca dintr-o visare, cu un partener care minte, se ascunde si este o cu totul alta persoana decat cea pe care o stiam.

!Cum va putem ajuta in cazurile de infidelitate!

Cu investigatii amanuntite, realizate in timp util. Dispunem de echipa dinamica, de aparatura si tot tacamul de instrumente pentru a nu da de banuit si a supraveghea persoana in cauza. Dovezile nu vor intarzia sa apara.

Va punem la dispozitie toate dovezile – foto, video -, lucram cu maxima confidentialitate si discretie. Detalii aici.

 

Articole Similare