Web Analytics
Sună-ne
Email
contact@detectivpremium.ro

Despre Noi

Despre noi

Echipa Detectiv Premium este formată din persoane dedicate, serioase și pasionate de activitatea de investigare și supraveghere. Detectivii noștri particulari sunt acreditați și pregătiți, iar activitatea este desfășurată în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Punem un accent deosebit pe confidențialitate, oferind clienților de fiecare dată informațiile solicitate, probate de dovezile obținute în urma procesului de investigare.Rezultatele pe care le obținem ne dovedesc profesionalismul. Fiecare caz preluat de echipa noastră va fi tratat cu maximum de discreție și va fi soluționat cu aceeași determinare, dedicare și implicare.


Contactează-ne

Avantajele noastre

Confidențialitate și profesionalism

Investigațiile pe care le efectuăm sunt discrete și se supun aceluiași raport de confidențialitate ce caracterizează întreaga colaborare dintre detectivii noștri particulari și clienți.

Alocăm toate resursele necesare, suntem implicați și dedicați și oferim de fiecare dată răspunsurile căutate de clienții noștri în baza informațiilor obiective și probelor obținute în urma investigațiilor.

Descoperă toate serviciile noastre

Ne adresăm atât persoanelor fizice, cât și celor juridice care au nevoie de serviciile oferite de o echipă competentă de detectivi particulari. Indiferent dacă este vorba despre verificarea conduitei minorilor, a angajaților, a partenerilor de afaceri sau despre identificarea unor detalii care să ajute în luarea unor decizii informate, echipa Detectiv Premium vă stă la dispoziție.


Servicii