Sună-ne
Email
contact@detectivpremium.ro

DEETCTIV PARTICULAR DIN IASI

Ne aliem cu tine în aflarea adevărului

Nu este niciun secret faptul că se dă o adevărată bătălie în inima ta. Aștepți cu nerăbdare momentul în care raportul final îți va confirma sau infirma bănuielile. Însă și procedura de investigare trebuie privită din dublă perspectivă: pe de o parte TU, NOI – aliații tăi de încredere, echipamentele specializate, munca și efortul depus, iar pe de altă parte lupta pentru adevăr, persoana investigată și comportamentul său de calitate îndoielnică.

Pentru ca rezultatele să fie eficiente este nevoie de o bună cooperare, de încredere și alianță din partea ambelor părți. Iar confidențialitatea reciprocă este cheia cu care trebuie abordată situația.

Pentru un imbold de încurajare, consultanța gratuită este oferită potențialilor clienți. Ulterior, rămâne la latitudinea ta dacă dorești să închei contractul care reprezintă promisiunea adevărului.

SOLICITA O INVESTIGATIE

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a solicita o investigatie si vei beneficia de consultanta gratuita.

De ce sa alegi serviciile noastre

 • Consultanță gratuită

  Punem mai presus de toate determinarea de a vă dori să aflați un adevăr. Convinși sau încă nu în ceea ce privește începerea unei investigații, vă oferim consultanţă gratuită. Veți afla din timp prețurile percepute, pentru a ști la ce să vă așteptați.

 • Confidențialitate maximă

  Orice misiune pe care o atribuiți echipei noastre de detectivi particulari este supusă legii nescrise a tăcerii. Vom păstra confidențialitatea datelor și a rezultatelor investigațiilor. De asemenea, acest aspect este mereu respectat pe întreaga durată a colaborarii cu noi.

 • Profesionalism și experiență

  Suntem dedicați, licențiați și avem o echipă competentă care se ocupă de misiunea propusă. Investigațiile pe care le facem sunt în cele mai mici detalii puse la punct, ca dovadă a experienței acumulate în timp.

 • Disponibilitate extinsă

  Indiferent de resursele de timp și spațiu ce se alocă unei investigații, cert este că suntem mereu la dispoziția dumneavoastră. Misiunea de investigație implică dinamism, deplasare și o acțiune imediată în anumite momente. Vom fi prompți, indiferent de ziua săptămânii, a lunii sau perioada din an, acceptând și deplasări, acolo unde acestea se impun.