Întrebări frecvente

Citește răspunsuri la

întrebările pe care le

primim frecvent

Un detectiv particular este persoana ce deține atestat și este autorizată de către Inspectoratul General al Poliției Române, să poată desfășura legal activități diverse de investigare și/sau supraveghere. Detectivii de la Detectiv Premium sunt atestați de către Poliția Română – IGPR!


Pentru cei interesați de serviciile detectivilor noștri primul pas este să stabilim o întâlnire. La Detectiv Premium consultanța este gratuită! Pentru programări, vă invităm să sunați la departamentul relații cu clienții, +40743802152


Conform procedurilor Detectiv Premium, de la angajare și până la finalul colaborării, vom respecta pașii următori:

1. Stabilim obiectivul colaborării noastre, la întâlnire sau telefonic, după caz.
2. Stabilim bugetul, numărul detectivilor participanți la caz, costuri suplimentare pentru echipament special etc.
3. Întocmim contract și factură, aspecte legale absolut necesare pentru colaborarea noastră.
4. Detectivii încep efectiv misiunea de supraveghere sau de cercetare.
5. Îți predăm un raport complet, ce conține toate dovezile obținute.

Răspundem și solicitărilor urgente, astfel că vom fi prezenți oriunde suntem chemați, în maximum 2 ore.


Avem nevoie de cel puțin 24 de ore înainte. Pentru cazuri urgente, sunați la +40743802152 și in funcție de posibilități o sa fim acolo pentru dvs.


Pentru serviciile standard, costurile variază și pot fi între 400 lei și 5.000 lei, în funcție de complexitatea cazului. Situațiile speciale care presupun deplasări înafara țării sau care nu pot fi cuantificate la începutul colaborării pot avea costuri semnificativ mai mari.


Prețul unei supravegheri începe cu tariful de 10€ / oră și poate ajunge la 50 € / oră, în funcție de dificultatea cazului. Costurile le putem doar estima. Pentru specificații mai clare, ne puteți contacta la +40743802152.


Colaborarea cu noi va presupune o plată în avans, jumătate înainte și jumătate la sfârșitul investigației realizate, conform cu factura ce va fi emisă și pe baza contractului de prestări servicii încheiat între părți. Ca modalități de plată, vă punem la dispoziție varianta transferului bancar sau utilizând Western Union / MoneyGram, banii urmând apoi să fie depuși în contul firmei noastre, conform facturii emise. Nu acceptăm plata prin PayPal!


Este important să asigurăm confidențialitatea detectivilor, pentru reușita investigațiilor. Pentru a evita situații de tipul conflictelor de interese, echipele noastre de detectivi vor fi mereu din alte județe și nu se cunosc între ele. Dorim să subliniem de asemenea că asigurăm confidențialitate absolută a datelor și informațiilor ce ne sunt puse la dispoziție, conform cu legile generale și speciale respectate în toate țările membre UE.


Da, probele obținute de noi pot fi folosite în instanță. Lucrăm legal și asigurăm confidențialitate. După predarea materialelor ce joacă rol de probe de necontestat despre adevărul descoperit ca urmare a investigațiilor sau supravegherii realizate, clientul decide singur ce va face cu acestea, pe propria răspundere.


Da, colaborăm cu cei aflați în străinătate. Vom folosi comunicarea online și poșta electronică pentru schimbul de informații, plată ori semnarea contractului. De asemenea, probele vor fi puse la dispoziția clientului în format digital.


Conform legii, nu putem filma în camera de hotel sau în domeniu privat, în locuințe. Supravegherea va fi realizată numai pe domeniul public, în orice loc public.


Persoană în cauză nu va afla că este supravegheată sau urmărită. Detectivii noștri sunt profesioniști și cu experiență.


Da. Sunt și situații când clienții ne cer probe pentru a le prezența în instanță sau colaborarea cu avocatul ce ii reprezintă.


Pentru cei care au nevoie de consultanță, prima întâlnire înaintea colaborării poate avea loc zilnic între orele 08:00 – 22:00. Pentru clienții existenți oferim asistență NON STOP.

Întrebarea ta nu si-a găsit răspunsul printre cele de mai sus? Scrie-ne întrebarea ta sau contactează-ne la
0743 802 152

800+

DE CAZURI
REZOLVATE

99%

RATĂ DE
SUCCES

15

ANI DE
EXPERIENȚĂ

8

ȚĂRI DIN
EUROPA

Trimite un detectiv particular pe teren și nu mai trăi în frică, incertitudine sau stres!