detectiv particular

Ce trebuie sa stii despre detectivi particulari

Sa fii detectiv particular pare sa fie o meserie ce se aseamana cu scenariul unui film. Cel putin aceasta este perceptia unora, obisnuiti cu o expunere a acestei meserii din acest punct de vedere. Ce-i drept, despre detectivi s-a spus mereu ca sunt „oamenii din umbra”, ca sunt cei care rezolva mistere si gasesc firul povestii cum nimeni altcineva nu reuseste. In jurul acestei meserii s-a creat o aura de mister.

La ora actuala, cei care apeleaza la detectivi particulari sunt surprinsi sa intalneasca un om normal, o persoana ce poate nici nu da de banuit ca lucreaza in domeniu. Iata ce trebuie sa stii despre acest domeniu, intelegand poate mai bine si cum functionam.

Certificarea, primul pas prin care iti cucerim increderea

Atunci cand sunteti in cautarea unui detectiv particular sau mai intai de toate in cautarea unei agentii de acest gen trebuie sa stiti ca existenta unei licente de functionare, o certificare care sa ateste calitatea de detectiv este necesara. Asa veti sti ca veti colabora cu un profesionist.

Trebuie sa stiti ca echipa de la Detectiv Premium este acreditata si pregatita pentru a desfasura cu succes si la nivel profi investigatiile ce se solicita. Trebuie sa se respecte si un cadru legal al investigatiilor, deci nu va fi de ajuns ca echipamentul sa fie de ultima generatie, iar persoana in cauza sa fie disponibila. Eset nevoie de cunoastere a unor detalii, legi, tehnici etc.

Detectivul nu cerceteaza viata ta, nu pune etichete, nu judeca

Motivele pentru care cineva isi va dori o investigatie nu reprezinta un punct de interes pentru detectiv. Acesta se va interesa doar de conexiuni si informatii ce il ajuta sa isi desfasoare munca in sine. Nu va fi preocupat de aspecte personale, desi culmea despre asta este vorba. Stingheri din fire, unii cred ca viata lor va fi pusa sub lupa si in fata detectivului vor fi ca in fata unui psiholog, au teama de a expune unele aspecte si asta nu face decat sa le intarzie decizia necesara de a incepe o investigatie.

Ca tot aminteam despre latura vietii personale, poate fi un interes personal insa persoana investigata a sa fie un colaborator. Fie ca este viata profesionala sau nu, pentru noi astfel de aspecte nu conteaza. Ce conteaza de fapt este determinarea de a porni pe drumul de investigatie.

Nu exista minciuna, dar exista confidentialitate

Un aspect ce sta la baza acestei meserii se refera la sinceritatea cu care detectivul se adreseaza clientului sau. Aceasta poate face multe, poate chiar si sa se infiltreze in grupuri diverse pentru un scop bine definit. Insa ce nu poate face un detectiv este sa isi minta clientul. Astfel ca indiferent care este adevarul unei situatii, oricat de dureros ar fi, va fi prezentat ca atare. Pentru ca scopul este acela de a descoperi adevarul.

Cat despre partea de confidentialitate ne asiguram ca identitatea celor investigati, precum si colaborarile cu cei care ne solicita serviciile sunt aspecte pe care nu le dezvaluim. Nu vom pune pe nimeni intr-o lumina defavorabila, ci vom pastra discretia cu privire la intreaga noastra activitate. Dar la final de investigatie cel care ne-a solicitat va avea parte de un dosar complex cu toate dovezile despre ce descoperim in misiune.

Cand apelati la noi

Detectivul particular poate fi un raspuns potrivit atunci cand doriti sa aflati despre persoane de care nu mai stiti nimic, cand doriti sa vi se confirme infidelitatea partenerului sau corectitudinea sau conduita unui partener de afaceri. Poate fi vorba despre bunuri pierdute, despre urmarirea unor minori si situatiile sunt atat de diverse.

Apelati la noi pentru a va lamuri, intr-un mod compact spus despre munca noastra si necesitatea voastra.

Articole Similare