Sună-ne
Email
contact@detectivpremium.ro

DETECTIV PARTICULAR DIN ILFOV

De ce să alegi echipa noastră de detectivi particulari în Ilfov?

Principalul atu pe care punem și un accent deosebit este reprezentat de confidențialitate. Toate serviciile pe care le oferim se bazează pe discreție maximă, în așa fel încât nici o terță parte nu va afla vreun detaliu despre investigațiile realizate decât dacă solicitantul lor dorește acest lucru.

Realizăm fiecare investigație pas cu pas, ținând cont de nevoile clientului. În primă fază între solicitant și detectivii particulari va avea loc o întâlnire preliminară în cadrul căreia vor fi lămurite exact nevoile și așteptările clientului. La aceeași întâlnire se va realiza și planul de acțiune, după care se va trece la activitatea de investigație propriu-zisă.

La final specialiștii noștri vor întocmi un raport complet, cu toate probele necesare pentru a susține informațiile obținute.

Alegeți serviciile noastre de investigații în Ilfov pentru a cunoaște adevărul în legătură cu orice chestiune de interes!

SOLICITA O INVESTIGATIE

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a solicita o investigatie si vei beneficia de consultanta gratuita.

De ce sa alegi serviciile noastre

 • Consultanță gratuită

  Punem mai presus de toate determinarea de a vă dori să aflați un adevăr. Convinși sau încă nu în ceea ce privește începerea unei investigații, vă oferim consultanţă gratuită. Veți afla din timp prețurile percepute, pentru a ști la ce să vă așteptați.

 • Confidențialitate maximă

  Orice misiune pe care o atribuiți echipei noastre de detectivi particulari este supusă legii nescrise a tăcerii. Vom păstra confidențialitatea datelor și a rezultatelor investigațiilor. De asemenea, acest aspect este mereu respectat pe întreaga durată a colaborarii cu noi.

 • Profesionalism și experiență

  Suntem dedicați, licențiați și avem o echipă competentă care se ocupă de misiunea propusă. Investigațiile pe care le facem sunt în cele mai mici detalii puse la punct, ca dovadă a experienței acumulate în timp.

 • Disponibilitate extinsă

  Indiferent de resursele de timp și spațiu ce se alocă unei investigații, cert este că suntem mereu la dispoziția dumneavoastră. Misiunea de investigație implică dinamism, deplasare și o acțiune imediată în anumite momente. Vom fi prompți, indiferent de ziua săptămânii, a lunii sau perioada din an, acceptând și deplasări, acolo unde acestea se impun.