detectiv particular

Serviciile oferite de detectivii particulari de interes pentru intreg publicul – de la partenerul de viata inselat pana la angajatori care se confrunta cu furturi

In ultimii ani, serviciile oferite de detectivi particulari au luat amploare, fapt ce a influentat si opinia publicului in acest sens. Astfel, oamenii au invatat sa aprecieze o astfel de oportunitate care se traduce printr-o maniera discreta prin care pot afla adevarul, fara sa plateasca in schimb sume exagerate.

Circula o vorba care spune ca ÔÇ×viata bate filmulÔÇŁ. Se intampla uneori sa traiesti anumite episoade greu de asimilat ca facand parte din viata ta si nu din scenariul unui film. Se poate sa te confrunti cu persoane cu caractere diferite, unele cu un stil mai putin elegant de a aborda alti oameni si de a incepe o colaborare. Ori cand deja intuitia te atentioneaza ca ceva nu este in regula, nu ar fi mai indicat sa gasesti un raspuns la ceea ce te framanta? Acesta este momentul in care intervenim noi, detectivii particulari.

Ce asteptari poti avea de la noi

Din pacate, contextul vietii sociale la momentul actual ii determina pe unii sa dezvolte o anumita strategie. Altfel spus, sa traiasca o viata dubla. Infidelitatea, una dintre cele mai invocate cauze ale divortului, a devenit in zilele noastre o realitate comuna. Acesta este un prim motiv pentru care te asteptam la noi.

Colaborarea in acest sens se initiaza cu partea de consiliere. Sa presupunem ca intentionezi sa desfasori o investigatie. Alegi o firma specializata in acest domeniu si stabilesti o prima intalnire. In cazul nostru, beneficiezi de consiliere gratuita, ceea ce inseamna ca ai ocazia sa decizi daca asta este ceea ce iti doresti sa faci, fara sa platesti nimic.

Este nevoie de multa determinare si ferma convingere ca esti pregatit pentru ceea ce urmeaza sa afli. Asta pentru ca vor iesi la iveala tot felul de secrete, vei descoperi scene parca rupte din filme, vei afla adevaruri care dor ce vor fi urmate de consecinte. In fond, este vorba de a permite cuiva sa patrunda in cercul tau intim, in viata ta privata.

Serviciile noastre iti vor oferi un raport complet ce reflecta comportamentul si programul unei persoane. Indiferent ca este vorba despre un partener de afaceri, sot/sotie, ruda, copil, etc. cel in cauza va fi investigat din umbra, atunci cand exista un motiv bine intemeiat pentru care sa soliciti asta. O investigatie implica de regula o echipa formata din 2 detectivi, unul ce coordoneaza operatiunea din umbra si aduna informatii, cat si cel de pe teren.

Urmarirea indeaproape, o investigatie complexa realizata discret fata ca persoana vizata sa aiba habar despre asta sunt aspecte luate in calcul de catre detectivul angajat. In aceasta ecuatie intra si reputatia acestuia, deci nu este permisa nicio ÔÇ×mica scapareÔÇŁ. Cu atat mai putin incalcari de protocol sau abandonari de misiuni.

Detectivii – din ce in ce mai solicitati de multinationalele din Romania

In multinationalele din Romania angajatii fura. La concluzia asta au ajuns expertii in resurse umane care afirma ca angajatorii au inceput sa ceara ajutorul detectivilor particulari pentru a verifica conduita angajatilor si candidatilor pentru anumite posturi de conducere.

Acestia vor afla ce masina conduc subalternii, din ce familie provin, cu cine se intalnesc acestia, daca au sau nu credite si mai ales, daca au avut probleme la ultimele locuri de munca. In functie de aceste date, angajatorii ingradesc accesul unor persoane la administrarea banilor.

Nu de putine ori s-a intamplat sa fim solicitati de patronii unor companii care banuiesc ca anumiti angajati nu sunt corecti ÔÇô fura bani sau vand informatii secrete de serviciu concurentei. Chiar daca pierderile nu sunt recuperate de fiecare data, se incearca prevenirea unor noi pagube. In orice caz, cerintele sunt diferite de fiecare data, in functie de profilul firmei si mai ales, de pozitia angajatului suspectat.

De pilda, un angajat care are un salariu modest si conduce o masina luxoasa sau locuieste intr-un cartier ÔÇ×bogatÔÇŁ poate ridica un semn de intrebare in mintea angajatorului. De asemenea, cum se justifica situatia in care o persoana are credite la banci care insumate depasesc salariul sau? Prezinta dubii si cei care s-a perindat de la un loc de munca la altul intr-o perioada scurta de timp.

La toate aceste intrebari noi venim cu un raspuns. Astfel, exista posibilitatea de a afla adevarul abordand modalitatea eleganta, fara a fi necesara interventia unor masuri mai putin placute, precum scandalul sau interogatoriul. Va asiguram de faptul ca actionam in limitele legii, fara sa incalcam viata privata sau familiala a unei persoane.

Articole Similare