Sună-ne
Email
contact@detectivpremium.ro

Detectiv particular Ialomita | DetectivPremium.ro

Atuurile echipei noastre de detectivi

Confidențialitatea este elementul esențial pe care se mizează atunci când încheiem contractele de colaborare. Pretindem discreție totală, la rândul nostru. Desigur că inițial se oferă posibilitatea de a beneficia de consultanță gratuită. Iar dacă dorința clientului s-a accentuat, nu rămâne decât să se stabilească clauzele contractului precum și tarifele.

Acestea diferă în funcție de locul unde trebuie efectuată investigarea, de durata ei, dacă necesită deplasări de teren, precum și în funcție de complexitatea pe care o solicită procedura în sine. Eficienţa rezultatelor se materializează într-un raport care este prezentat la final clientului.

Învață să te respecți și nu mai tolera în jurul tău atitudini sau comportamente care nu sunt demne de tine.

SOLICITA O INVESTIGATIE

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a solicita o investigatie si vei beneficia de consultanta gratuita.

De ce sa alegi serviciile noastre

 • Consultanță gratuită

  Punem mai presus de toate determinarea de a vă dori să aflați un adevăr. Convinși sau încă nu în ceea ce privește începerea unei investigații, vă oferim consultanţă gratuită. Veți afla din timp prețurile percepute, pentru a ști la ce să vă așteptați.

 • Confidențialitate maximă

  Orice misiune pe care o atribuiți echipei noastre de detectivi particulari este supusă legii nescrise a tăcerii. Vom păstra confidențialitatea datelor și a rezultatelor investigațiilor. De asemenea, acest aspect este mereu respectat pe întreaga durată a colaborarii cu noi.

 • Profesionalism și experiență

  Suntem dedicați, licențiați și avem o echipă competentă care se ocupă de misiunea propusă. Investigațiile pe care le facem sunt în cele mai mici detalii puse la punct, ca dovadă a experienței acumulate în timp.

 • Disponibilitate extinsă

  Indiferent de resursele de timp și spațiu ce se alocă unei investigații, cert este că suntem mereu la dispoziția dumneavoastră. Misiunea de investigație implică dinamism, deplasare și o acțiune imediată în anumite momente. Vom fi prompți, indiferent de ziua săptămânii, a lunii sau perioada din an, acceptând și deplasări, acolo unde acestea se impun.