Sună-ne
Email
contact@detectivpremium.ro

Detectiv Particular Prahova

Ce ne recomandă?

Problema confidențialității este una ultradiscutată în România. Poate din experiențele anterioare sau din auzite, unele persoane sunt sceptice în ceea ce privește gradul de încredere acordat unor astfel de servicii. Ei bine, detectivii particulari Prahova sunt o opțiune ce a câștigat un loc asigurat în topul preferințelor clienților noștri la capitolul confidențialitate și nu numai.

Dotați cu un personal licențiat, aparatură performantă și multă determinare, stimulația muncii depuse este însăși aflarea adevărului. Iar slujba noastră este să captăm orice mișcare și să surprindem orice chip. Nu ratăm niciun element care ar putea contribui la creionarea adevărului. Suntem vigilenți și prezenți peste tot, fără riscul de a fi descoperiți.

Tarifele noastre exclud din start consilierea, care este un punct important de plecare. Ulterior, totul se încheie în baza unui contract care să ateste intențiile și buna-credință a ambelor părți. Noi am oferit informații prompte, reale și veridice, toate cumulate alături de dovezi într-un raport final. Iar în schimb am primit recunoștința clienților, care este de la sine grăitoare.

SOLICITA O INVESTIGATIE

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a solicita o investigatie si vei beneficia de consultanta gratuita.

De ce sa alegi serviciile noastre

 • Consultanță gratuită

  Punem mai presus de toate determinarea de a vă dori să aflați un adevăr. Convinși sau încă nu în ceea ce privește începerea unei investigații, vă oferim consultanţă gratuită. Veți afla din timp prețurile percepute, pentru a ști la ce să vă așteptați.

 • Confidențialitate maximă

  Orice misiune pe care o atribuiți echipei noastre de detectivi particulari este supusă legii nescrise a tăcerii. Vom păstra confidențialitatea datelor și a rezultatelor investigațiilor. De asemenea, acest aspect este mereu respectat pe întreaga durată a colaborarii cu noi.

 • Profesionalism și experiență

  Suntem dedicați, licențiați și avem o echipă competentă care se ocupă de misiunea propusă. Investigațiile pe care le facem sunt în cele mai mici detalii puse la punct, ca dovadă a experienței acumulate în timp.

 • Disponibilitate extinsă

  Indiferent de resursele de timp și spațiu ce se alocă unei investigații, cert este că suntem mereu la dispoziția dumneavoastră. Misiunea de investigație implică dinamism, deplasare și o acțiune imediată în anumite momente. Vom fi prompți, indiferent de ziua săptămânii, a lunii sau perioada din an, acceptând și deplasări, acolo unde acestea se impun.