Sună-ne
Email
contact@detectivpremium.ro

Detectiv Particular Teleorman | DetectivPremium.ro

Servicii de investigații realizate în condiții de confidențialitate maximă

În momentul în care apelează la un detectiv privat, clientul cu siguranță nu și-ar dori ca persoana/persoanele supuse investigației să afle acest lucru. Din acest motiv la fiecare caz pe care îl preluăm oferim discreție maximă – nici o terță persoană nu va afla vreun detaliu asociat investigației decât dacă aceasta este dorința clientului.

Răspunsurile pe care le veți obține în urma activității de investigare prestată de echipa noastră vor fi sprijinite de probe, fapte și date concrete pentru care vor fi prezentate și dovezile necesare. În format foto, video sau audio, veți avea toate detaliile incluse într-un raport complet care vă va ajuta să luați o decizie informată și corectă din toate punctele de vedere în legătură cu situația dată.

SOLICITA O INVESTIGATIE

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a solicita o investigatie si vei beneficia de consultanta gratuita.

De ce sa alegi serviciile noastre

 • Consultanță gratuită

  Punem mai presus de toate determinarea de a vă dori să aflați un adevăr. Convinși sau încă nu în ceea ce privește începerea unei investigații, vă oferim consultanţă gratuită. Veți afla din timp prețurile percepute, pentru a ști la ce să vă așteptați.

 • Confidențialitate maximă

  Orice misiune pe care o atribuiți echipei noastre de detectivi particulari este supusă legii nescrise a tăcerii. Vom păstra confidențialitatea datelor și a rezultatelor investigațiilor. De asemenea, acest aspect este mereu respectat pe întreaga durată a colaborarii cu noi.

 • Profesionalism și experiență

  Suntem dedicați, licențiați și avem o echipă competentă care se ocupă de misiunea propusă. Investigațiile pe care le facem sunt în cele mai mici detalii puse la punct, ca dovadă a experienței acumulate în timp.

 • Disponibilitate extinsă

  Indiferent de resursele de timp și spațiu ce se alocă unei investigații, cert este că suntem mereu la dispoziția dumneavoastră. Misiunea de investigație implică dinamism, deplasare și o acțiune imediată în anumite momente. Vom fi prompți, indiferent de ziua săptămânii, a lunii sau perioada din an, acceptând și deplasări, acolo unde acestea se impun.